Magyar / English
Oszter Éva

Oszter Éva

Jogi asszisztens

Tanulmányaimat a Zsigmond Király Főiskola kommunikáció-médiatudomány szakán fejeztem be 2011-ben, üzleti kommunikátorként.

2012 júniusában kezdtem a dr. Olasz Balázs Ügyvédi Irodában, amelynek mindennapjai pályakezdőként igazi kihívást, ugyanakkor pompás, kiaknázatlan lehetőségek tárházát jelentették számomra. Örömmel töltött el akkor is, most is, hogy a jogi asszisztencia fortélyait olyan emberek között ismerhettem és tanulhattam meg, akik rendkívüli odaadással és higgadtsággal végzik munkájukat, a felmerülő akadályokat gördülékenyen veszik, képesek családias, meghitt hangulatot teremteni és harmonikus légkörben együttműködni.

Pályafutásom kezdetén fontosnak tartottam – és tartom továbbra is –, hogy tudásomat bővíthessem, újabb és újabb ismeretekre tehessek szert, illetve megmozgathassam írói vénámat. Minderre az Iroda és az általa érintett, szüntelenül formálódó polgári, gazdasági és a munkajog területe bizonyult a legmegfelelőbb választásnak, hiszen mindezek révén nem csupán hagyományos adminisztratív jellegű feladatok, hanem a cégeljárások, polgári peres és nemperes eljárások, ingatlan adásvételi tranzakciók és egyéb eljárások gondozása között is lavírozom. Jelenleg is, töretlenül - immáron sokadik éve - a lehető legjobb tudásom szerint igyekszem naprakészen ellátni feladataimat és segíteni a csapatot.