Magyar / English
Dr. Faragó Máté

Dr. Faragó Máté

Ügyvédjelölt

2014 januárjában szereztem jogi diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Már az egyetem alatt, egy budapesti ügyvédi irodában gyakornokként sikerült gyakorlati tapasztalatok révén is betekintést nyernem az ügyvédi irodák világába. Az egyetem utolsó évében Erasmus ösztöndíj keretében egy félévet töltöttem Bécsben, az Universität Wien jogi karán, ahol főként nemzetközi, illetve európai magán- és közjogot hallgattam.

A Dr. Olasz Balázs Ügyvédi Iroda csapatát 2013 júliusa óta erősítem, kezdetben gyakornokként, majd a diploma megszerzését követően immáron ügyvédjelölti minőségben.

Az Irodában főként a munkajog, társasági jog, követeléskezelés, ingatlan adásvételi ügyletek, valamint a megbízók követeléseinek peres és peren kívüli érvényesítése területén szereztem széles körű szakmai tapasztalatot. A munkajog iránti elköteleződésem jegyében veszek részt az ELTE Jogi Továbbképző Intézet által szervezett munkajogi szakjogász képzésen, amelynek jelenleg végzős hallgatója vagyok.